SzoHaTa 2015

Ismét megrendezésre kerül a Szociológus Hallgatók Találkozója! A találkozót ezúttal a Debreceni Egyetem Szociológia és Szociálpolitika Tanszéke szervezi. Jelentkezési határidő: február 15. A költségek szinte teljes mértékben meg lesznek térítve.

Jó szórakozást és hasznos szakmai eszmecserét kívánunk a résztvevőknek!
A szervezők felhívását alább közöljük.

Tisztelt Szociológia Tanszék!

Szeretettel meghívjuk Önöket és hallgatóikat a 2015. 04. 16 csütörtök -18 szombatig tartandó ötödik Szociológus Hallgatói Találkozóra, melyet idén a Debreceni Egyetem Szociológia és Szociálpolitika Tanszéke szervez. A hagyományokhoz híven szeretnénk, ha minél több egyetem képviseltetné magát a konferencián.

Minden egyetemről négy hallgatót, valamint egy, az intézményüket képviselő résztvevőt várunk. Az intézményt képviselő lehet oktató, PhD hallgató vagy demonstrátor is. Öt főnek szállást és étkezést biztosítunk (az erdélyieknek, ha kérik 15.-én estére is biztosítani tudunk szállást). További résztvevőket is szívesen fogadunk, de sajnos az ő részvételüket nem áll módunkban finanszírozni. Az útiköltséget a saját intézmény HÖK irodájától lehet igényelni, azt nem központilag finanszírozzuk. A találkozón sor kerül a tanszékek és képzések bemutatására, továbbá minden intézményből két hallgatói szakmai előadásra.

Az intézmény-bemutatókat 15 perces ppt vagy prezi formában várjuk, de szívesen látnánk videós bemutatkozó előadásokat is. A 15 perces szakmai előadásokat 5 perc vita követi majd. (Az előadásokat általában egy vagy két diák prezentálja.) A szakmai előadásokat tartó hallgatókat megkérjük, hogy küldjenek egy min. 1000, max. 1500 karakteres (szóközzel együtt) absztraktot, ezt március 1.-ig szíveskedjenek elküldeni fenyesh@gmail.com emailcímre!

Mellékeljük a regisztrációs lapot, ezt február 15-ig kérjük visszaküldeni a fenti emailcímre a szállásfoglalás pontosítása miatt.

Küldjük a programtervet is mellékelve!

Időpont: 2015. 04. 16-18. (Csütörtök – Péntek – Szombat)

Helyszín: Debreceni Egyetem, Debrecen Egyetem tér 1. főépület